Rólunk

Az első étel felszolgálás azokban az épületekben amelyeket mára már vendéglátóipari intézményeknek nevezünk a 12. századig vezethető vissza, egészen Hangzhou városkáig a kínai Song dinasztia idejére, az akkori kulturális, politikai és gazdasági központhoz a kínai Song dinasztia idejére. A vendéglátás mára már igen fejlett iparággá fejlődte ki magát és így különféle kategóriákba is sorolhatóak. Attól függően, hogy hogyan készülnek az ételek ezekben az objektumokban olasz, francia, kínai és más jellegű éttermeket különböztetünk meg.


Éttermünk ezeknek az elvárásoknak próbál megfelelni.Napjainkban amikor a technika és az állandó rohanás tölti ki az emberek életét, egyre népszerűbbé válnak ezek a vendéglátóipari egységek.
Ha éppen túl elfoglaltak vagyunk ahhoz, hogy otthon készítsük el a legkedveltebb harapnivalóinkat vagy csak éppen szeretnénk magunknak kedvezni azzal, hogy meglátogatjuk kedvenc éttermünket, mindenképpen nagy élményben lesz részünk ha olyan helyre találunk, ahol kellemes hangulat fogad bennünket, ahol a kiszolgálás is mindig gyors és az ételek minősége is kiváló.

A Postakocsi Söröző és Pizzéria 2001. október 1 óta családi vállalkozásban üzemel. Kezdetben csak zenés szórakozóhelyként vehették igénybe vendéglátó egységünket, majd 2 év múlva pizzériává alakultunk.

Éttermünk ezeknek az elvárásoknak próbál megfelelni.

2008 tavaszától pedig teljes melegkonyhás étteremmé nőttük ki magunkat.
Büszkén mondhatjuk, hogy mínőségi alapanyagokkal dolgozva 206 féle finom ételből választhat éttermünkben.
Kínálatunkban nem csak ízletes, hanem nagyon frappáns nevekkel illetett ételkülönlegességek szerepelnek, mint például: Kunsági Betyárfalatok sült burgonyával, Főszakács kedvence, Macska Jajj nevezetű pizzakülönlegesség, Pincemester kedvence, párolt rizzsel stb.  Éttermünket nemcsak ezért érdemes meglátogatni, hanem azért is, mert igyekszünk megfelelni minden vendégünk elvárásának, legyenek azok  vegetáriánusok, hús-vagy pizzakedvelők vagy akár igazi ínyencek, akik mindig új ételkülönlegességekre vágynak.

Reméljük Ön is elégedett lesz.
Jó étvágyat kívánunk!

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.